BW Forum klanu Assamici
Moderator
Podawajcie jak tylko macie niech wszyscy korzystają
Ostatnio edytowany przez BlackSoulser (2009-01-31 15:29:43)
Moderator
A masz może jakąś farmę ale taka dla tych silniejszych Klanowiczów bo widzisz ja nie jestem najsilniejszy a już ja nie mogę go atakować bo jest zbyt słaby dla mnie
Assassin
tzn to jest farma od afterka... dawno nie korzystałem z niej... a jeżeli chodzi o inną to jestem w trakcie szukania...
Assassin
http://r6.bloodwars.interia.pl/showmsg. … 6a74b68267
Leniwiec 431 pnkt mały bunkierek robi ale jak już przejdziemy przez niego to ładna niespodzianka czeka
a ze słabych to gracz o nicku hejs 37 pnkt dzis mi 2k krwi dał
Assassin
Dzięki świetnie przeprowadzonej zasadzce Odoaker udało się zaskoczyć hejs oraz zwyciężyć.
Odoaker wgryza się w szyję pokonanego wroga i wysysa 4 pkt doświadczenia.
hejs płaci okup w wysokości 2604 PLN, 2402 litrów krwi oraz oddaje 899 ludzi w niewolę.
Moderator
Ej ludziska nie macie nic więcej bo jechać jedną farmę to ona się skończy bardzo szybko dajcie kogoś jeszcze ci słabsi gracze od nas z klanu powinni widzieć tam ludzi co mają dużo krwi. Dawajcie ich na stół Zjemy ich.
Assassin
Dzięki świetnie przeprowadzonej zasadzce Odoaker udało się zaskoczyć TriaMera oraz zwyciężyć.
Odoaker wgryza się w szyję pokonanego wroga i wysysa 201 pkt doświadczenia.
TriaMera płaci okup w wysokości 2288 PLN, 1249 litrów krwi oraz oddaje 2906 ludzi w niewolę.
PUNKTY 324 TriaMera
Assassin
Dzięki świetnie przeprowadzonej zasadzce Odoaker udało się zaskoczyć hejs oraz zwyciężyć.
Odoaker wgryza się w szyję pokonanego wroga i wysysa 4 pkt doświadczenia.
hejs płaci okup w wysokości 2877 PLN, 2526 litrów krwi oraz oddaje 413 ludzi w niewolę.
hejs dalej krwisty
Assassin
cichy 5073 litry krwi dwa dni temu
malinka79 11000 litrow z tydzien temu teraz za slaba
miłej uczty
Assassin
IMIĘ: robroy
RASA: ŁAPACZ MYŚLI
Poziom: 36
PKT. ŻYCIA: 350 / 350
PKT. KRWI: 170 / 170
Pieniądze: 6 455 PLN